Twitter

  • @KrimpenV Bijna klaar om schadevrij weer af te leveren. https://t.co/L2Hx1Hwgzl

    16-03-2016 om 11:00
  • @KrimpenV Voorjaarskriebels uw oude keuken of meubels zat? Wij voorzien ze van een fris nieuw kleurtje kom langs voor een vrijblijvende offerte

    16-03-2016 om 10:18

Herstelproces: snel weer op weg!

Het herstelproces van uw auto bestaat uit een aantal stappen:

Demontage:
We beginnen het herstel van de autoschade met het demonteren van de beschadigde onderdelen.

Richten:
Als uw auto forse schade heeft opgelopen, is het mogelijk dat uw auto opnieuw 'gericht' moet worden. We stellen de maatvoering af op de door de fabrikant opgegeven waarden met behulp van richtbanken en uitlijnapparatuur.

Vervangen onderdelen:
Sommige onderdelen kunnen niet gerepareerd worden, en zullen vervangen worden. U bepaalt zelf of u originele, merkloze of gebruikte onderdelen wilt gebruiken om de beschadigde delen te vervangen. Uw keuze kunt u veel geld besparen, en het verschil betekenen tussen economisch total loss of niet.

Plaatwerk behandelen:
Wij verzorgen het plaatwerken of uitdeuken van beschadigde plaatdelen. Wij herstellen ook kunststofdelen zoals bumpers en spoilers, zodat deze niet vervangen hoeven te worden. Het is zelfs mogelijk plaatdelen uit te deuken zonder dat deze daarna gespoten hoeven te worden (restylen). Dat is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Voorwerk:
Na de behandeling van het plaatwerk wordt de auto klaargemaakt voor de spuiterij. Hierbij worden de niet te spuiten delen afgeplakt en de vervangen of herstelde delen worden geschuurd en voorzien van grondlak.

Kleurvoorbereiding:
Aan de hand van de kleurnummers in de auto worden de bijbehorende stalen opgezocht in de computer. Op basis van het recept in de computer wordt de kleur gemengd in de verfmengmachine.

Spuiten:
De autospuiter brengt in de spuitcabine zorgvuldig de nieuwe laklagen aan. Na het spuiten wordt de spuitcabine verhit voor het drogen van de nieuwe lak.

Afmonteren en kwaliteitscontrole:
Nadat de auto de spuiterij heeft verlaten, worden de resterende onderdelen gemonteerd en krijgen nieuwe plaatdelen een anti-corrosie behandeling. Hierna vindt de laatste kwaliteitscontrole plaats en wordt uw auto schoongemaakt voor aflevering.

Afleveren:
Wij bellen u als u de auto weer kunt ophalen. Bij aflevering informeren wij u over de uitgevoerde werkzaamheden.